dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht FM dit weekend in de lucht

29 oktober 2010

PAPENDRECHT - Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen om de nieuwe Papendrechtse lokale omroep, Papendrecht FM, in de lucht te brengen. De verwachting is dat dit vrijdag of zaterdag a.s. zal gebeuren. Zender en antennes staan dan opgesteld op het dak van de Pelsertflat aan de Rembrandtlaan. Papendrecht FM zal te horen zijn op 105.0 MHz (in de FM-band).

Voorlopig zal alleen muziek worden uitgezonden. Aan de Schoorweg wordt namelijk hard gewerkt in het nieuwe onderkomen om de studio bedrijfsklaar te maken, zodat later ook andere (gesproken) programma's de ether in kunnen. De muziek is overigens nu ook al te beluisteren via de stream van de website van RTV Papendrecht.

Lees meer over:

Rembrandtlaan papendrecht fm
Deel dit bericht met je vrienden!