Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Hond gewond na aanrijding met scooter

30 oktober 2010 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Een hond (bouvier) is vrijdag 29 oktober einde van de middag gewond geraakt nadat het dier werd aangereden door een scooter. Het ongeval gebeurde op het Wilgenpad nabij de Witte Brug in Papendrecht. De hond was niet aangelijnd en stak het fietspad over op het moment dat er een bromfietser aankwam. De bestuurder, een 17-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland, kon het dier niet meer ontwijken. Een valpartij was het gevolg. De bromfietser werd door ambulancepersoneel nagekeken en kon daarna op eigen gelegenheid weer naar huis. De hond raakte gewond aan zijn voorpoot en werd met de dierenambulance afgevoerd.

Lees meer over:

hond ambulance wilgenpad scooter
Deel dit bericht met je vrienden!