Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe sponsoren voor PKC B2

2 november 2010 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De korfballers van PKC B2 zijn in nieuwe tenues gestoken.

Nieuwe trainingspakken zijn verzorgd door Perla Mode uit Papendrecht en nieuwe speelshirts zijn beschikbaar gesteld door Bring Logistics uit Zwijndrecht.

Perla Mode is al bijna 20 jaar een vertrouwde naam in Papendrecht en de regio. Een damesmodezaak exclusief voor dames met een maatje meer. Met de zeer uitgebreide collectie merken kunnen zij de moderne vrouw in elke gewenste stijl op en top kleden.

De Bring Logistics Group, voorheen gekend van de bedrijven Scanex Internationale Expeditie, Frigoscandia, Nor Cargo e.a. is een van de grootste logistieke dienstverleners van Scandinavië en onderdeel van de Noorse Post. Vanuit de Benelux verzorgt Bring Logistics Netherlands het transport naar vele Europese bestemmingen via de weg of het spoor, en dit zowel voor groupage, deelladingen als complete vrachten.

Lees meer over:

sponsor korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!