Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Verkeersongeval met vijf auto’s: 1 gewonde en lange file

3 november 2010

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT - Op de rijksweg A15 heeft op woensdagmorgen 3 november omstreeks 07.10 uur een verkeersongeval met vijf personenauto’s plaatsgevonden. Eén bestuurder, een 45-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, raakte gewond aan haar hand en liep gekneusde ribben op. Vier auto’s raakten total loss. Alle voertuigen reden achter elkaar op de linkerbaan in de richting van Gorinchem toen een file ontstond en een 40-jarige bestuurder uit Nieuwerkerk aan de IJssel niet op tijd kon remmen. Daarop klapten de verschillende voertuigen op elkaar. Wonder boven wonder vielen er niet meer gewonden en resulteerde het ongeval in alleen een grote hoeveelheid materiële schade. De politie heeft drie kentekenbewijzen ingevorderd en onderzoekt de zaak. De afdeling Regionale Verkeersondersteuning deed technisch onderzoek. Het ongeval zorgde voor veel verkeershinder, aan beide kanten van de rijksweg en de N3 ontstond een enkele uren durende  file. 

Lees meer over:

ongeval politie auto
Deel dit bericht met je vrienden!