Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Bart Heijes springt naar 2e hoogte allertijden

4 november 2010

PAPENDRECHT - Bij de indoorwedstrijd van 30 oktober in Dordrecht heeft Papendrechter Bart Heijes 4.00m gesprongen bij het polsstokhoogspringen. Hij evenaarde hiermee de hoogte die hij tijdens de interland tegen Nordrein-Westfalen ook al in de buitenlucht had gehaald, en verbeterde zijn indoor record met 39cm. Deze prestatie brengt hem naar de 2e plaats op de eeuwige ranglijst voor de C-Junioren. Hij stond op deze lijst al gedeeld 4e en haalde met zijn sprong Rutger Koppelaar, Vincent Bergman en Ricardo Geluk in. Bart leverde ook nog 3 kansrijke pogingen af op 4.11, maar deze hoogte was net te hoog gegrepen. Dit betekent dat Rens Blom met 4.10 bovenaan de ranglijst blijft staan.

Ook de andere AV Passaat atleet die eerder dit jaar mee deed tijdens de interland tegen Nordrein-Westfalen, Bart van Nunen, krijgt binnenkort een mooie kans om opnieuw van zich te laten horen. Hij is door de Atletiekunie uitgenodigd om op 7 november de crossinterland in het Belgische Mol te lopen.

Deel dit bericht met je vrienden!