Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Jan van Walsem erevoorzitter VV Drechtstreek

9 november 2010

PAPENDRECHT - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de voetbalvereniging Drechtstreek van maandagavond 8 november is Jan van Walsem benoemd tot erevoorzitter van zijn club. Van Walsem is bijna 15 jaar voorzitter geweest en vooral tijdens de laatste jaren van zijn voorzitterschap heeft hij leiding gegeven aan de gestage ontwikkeling van de vereniging tot een club met ruim vijftig teams. Hij zal wel lid van het bestuur blijven zodat zijn knowhow voor de club behouden blijft.

Als nieuwe voorzitter kozen de leden Joop Zwager die zijn actieve voetbalcarrière heeft afgesloten om zich volledig te kunnen wijden aan zijn nieuwe taak. Zwager is al sinds een jaar lid van het bestuur en heeft zich in die functie kunnen voorbereiden op zijn nieuwe taak.

Tijdens de jaarvergadering traden Martijn Schuil en Edward Hoffs af als leden van het bestuur. Zij worden opgevolgd door Roel Plieger en Ad Sieses.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal voorzitter
Deel dit bericht met je vrienden!