Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Parkeeronderzoek Papendrecht-centrum

17 november 2010

PAPENDRECHT - Het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) gaat de komende weken in opdracht van de gemeente bezoekers, bewoners en werknemers in het centrum van Papendrecht vragen naar hun beleving van het parkeren in het centrum en naar hun parkeergedrag. Bezoekers worden eerst kort een paar vragen gesteld en worden vervolgens gevraagd om hun medewerking te geven aan een internetenquête. Het veldwerk in/bij winkelcentrum De Meent vindt plaats op twee dinsdagen, twee vrijdagen en twee zaterdagen. Verder krijgen alle bewoners van het centrum een korte schriftelijke enquête, die huis aan huis wordt verspreid en kan het winkelpersoneel een enquête invullen die via de werkgever zal worden verspreid.

Lees meer over:

onderzoek parkeren
Deel dit bericht met je vrienden!