Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Nog plaatsen voor het Groot Papendrechts Dictee

18 november 2010

PAPENDRECHT - Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die willen meedoen aan het Groot Papendrechts Dictee. Het dictee wordt voor de vijfde maal georganiseerd door de sectie Letteren van de st. Culturele Raad Papendrecht.

U kunt zich opgeven bij Wendy Stam (secretaris van de st. CRP), via e-mail: w.stam@papendrecht.nl. U wordt verzocht uw naam, leeftijd, geslacht en uw adres op te geven. Uiterste aanmeldingsdatum is 29 november. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegestuurd. De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook kunt u de pen waarmee u het dictee schrijft na afloop behouden.

Het Groot Papendrechts Dictee vindt plaats op  woensdag 1 december  in zalencentrum De Palm in Papendrecht (zaal open: 19.30 uur, aanvang dictee: 20.00 uur).  Alleen personen die wonen in een van de Drechtsteden en 16 jaar of ouder zijn, kunnnen meedoen. Er valt een 1e, 2e en 3e prijs, respectievelijk een irisbon van € 75,  € 50 en € 25 te winnen.

www.cultureleraadpapendrecht.nl

Lees meer over:

opgeven dictee plaatsen
Deel dit bericht met je vrienden!