Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Schakers verliezen sleutelwedstrijd

24 november 2010

PAPENDRECHT - Door een 5-3 nederlaag tegen het eveneens laaggeplaatste Erasmus in Rotterdam zijn de schakers van Papendrecht/Alblasserdam in zwaar weer geraakt.
Het achttal moest met twee invallers aantreden. Meinte Smink, Kees Brinkman en Hans van de Beukel wonnen hun partij, maar de overige vijf partijen gingen verloren. Pieter Modderkolk maakte een fout in de opening en zijn tegenstander strafte dat hard af. Philip Kraaiveld raakte in tijdnood en maakte daardoor een beslissende fout. Ook Jo Pattinama en de invallers Arie de Kluijver en Johnny Nap moesten zich gewonnen geven. Na drie speelronden is het team nog puntloos en in ernstig degradatiegevaar.

Lees meer over:

schaken wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!