Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

3e team TTV Papendrecht kampioen

29 november 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De senioren van team 3 hadden het zeer slechte resultaat (2-8) van de thuiswedstrijd de vrijdag daarvoor tegen mede-kampioenskandidaat Salamanders 4 nog in de benen, toen ze de maandag daarop alweer in Numansdorp moesten aantreden tegen het theoretisch al gedegradeerde Tavenu 2.

Zonder mededogen voor de gastheren speelden Dinh Dao en Erik van Holten een hattrick en wonnen beiden het dubbel. En omdat Guido Houwing een puntje voor de eer aan Tavenu liet, werd een mooie 1-9 mee terug naar Papendrecht genomen.

Er moest verder de gehele week worden afgewacht wat concurrent Salamanders 4 op vrijdag 26 november 2010 thuis tegen Reflex 2 zou klaarspelen. Uiteindelijk was ook hier de uitslag verrassend, een 4-6 nederlaag impliceerde voor Papendrecht 2 tóch nog het kampioenschap in de 2e klasse B.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!