Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

60 plussers laten zich informeren over vrijwilligerswerk

30 november 2010

PAPENDRECHT - "Hoezo niet actief" Onder dat motto organiseerden de Gemeente Papendrecht een bijeenkomst voor 60 plussers in theater de Willem te Papendrecht. De bijeenkomst stond in het teken van vrijwilligerswerk en was speciaal georganiseerd voor mensen die recent of al wat langer met pensioen of prepensioen zijn. Maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Papendrecht presenteerden zich tijdens deze avond  en vertelde over de verschillende mogelijkheden van het vrijwilligerswerk. Op die manier konden mensen direct informatie krijgen over wat bijvoorbeeld het werk van een wijkplatform bestuur betekend en op wat voor manier  vrijwilligers in hun wijk kunnen bijdragen om de sociale cohesie te vergroten.

Er waren verschillende plenaire presentaties en belangstellenden konden ook themasessies volgen waarbij mensen uit de praktijk vertelde over hun ervaringen. De informatieavond had hierdoor een kleinschalig en informeel karakter.
De onverwachte sneeuwval was geen spelbreker want vele bezoekers wisten de weg naar deze gezellige avond in theater de Willem te vinden.

Foto’s van deze avond kunt u terug vinden in het album op www.luxfoto.nl

Deel dit bericht met je vrienden!