zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Genomineerden Ondernemersprijs Drechtstreek 2010

2 december 2010

DRECHTSTEDEN - De ondernemersprijs Drechtstreek, een initiatief van KvK Rotterdam, gaat dit jaar naar een ondernemer uit de Drechtstreek die ondanks de economische situatie toch succes heeft weten te boeken.

De jury heeft de deelnemende bedrijven beoordeeld op visie en strategie, financiën, personeel & organisatie, marketing/klantrelaties/marktposities, continuïteit en persoonlijke kenmerken. Extra is gekeken naar durf en creativiteit.

De genomineerden komen dit jaar alle 3 uit Dordrecht:

    * Auto Indumij B.V. uit Dordrecht
    * Port-o-Let Services B.V. uit Dordrecht
    * Rob Heijkoop Trading B.V. uit Dordrecht
   
De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 4 januari 2011. Tijdens de bijeenkomst kunt u netwerken met collega-ondernemers, vertegenwoordigers van de lokale overheid en andere belangenbehartigers.

Lees meer over:

Drechtstreek prijs
Deel dit bericht met je vrienden!