Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

SWOP zoekt vrijwilligers

3 december 2010

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) organiseert dagelijks activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. De activiteiten lopen uiteen van o.a. biljarten, line dance, verschillende denksporten, kegelen en handwerken en vinden plaats in de zalen van het Dienstencentrum en in dependance de Spil.

Voor beide lokaties zoekt de SWOP een vrijwillig(st)er, die het leuk vindt om als gastvrouw of gastheer achter het buffet te werken. We zoeken mensen voor zondagochtend en dinsdagochtend. De buffet werkzaamheden bestaan uit: voorzien van bezoekers van koffie, thee of frisdrank, beheren kleine kas en de voorraad, aanvullen koelkast. U bent ons visite kaartje voor onze gasten.  Op zondag werkt u samen met een collega gastvrouw/heer. Op dinsdagochtend werkt u geheel zelfstandig. We zoeken vrijwilligers die flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en het leuk vinden een praatje met mensen te maken. In overleg met u wordt afgesproken hoe vaak u wordt ingeroosterd. Wilt u ons enthousiaste team van vrijwillig(st)ers komen versterken, dan kunt u voor meer informatie of aanmelding bellen met  de SWOP, P.S. Gerbrandystraat 31, telefoon 6154741 (tijdens kantooruren).

Lees meer over:

vrijwilligers swop
Deel dit bericht met je vrienden!