dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Kinderen Oranje-Nassauschool bakken kruidnootjes met ouderen

3 december 2010

PAPENDRECHT - Op donderdagmiddag 2 december ging groep 5 van de Oranje- Nassauschool naar zorgcentrum ‘De Waalburcht’ om samen met de bewoners kruidnootjes te bakken. De kinderen werden verwelkomd door twee zwarte pieten. De stemming zat er meteen goed in. Er werd hard gewerkt. Jong en oud hielp elkaar en de bewoners en de kinderen genoten hier zichtbaar van. Om vast wat voor te proeven deelden de pieten strooigoed uit. Terwijl de kruidnootjes in de oven bruin bakten, werden er nog sinterklaasliedjes gezongen.

De kinderen namen hun kruidnootjes mee naar school, om ze de volgende dag tijdens het sinterklaasfeest op te eten. De samenwerking tussen de kinderen en ouderen was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Deel dit bericht met je vrienden!