Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht huldigt leden

3 december 2010

PAPENDRECHT - Op de Algemene Ledenvergadering van VV Papendrecht, die op woensdag 1 december 2010 werd gehouden zijn een aantal leden in het zonnetje gezet. Tot Lid van Verdienste werden benoemd: Henk van Wijngaarden, Coby Blom en Paul Borburgh. Jubilarissen 25 jaar: Wim Uiterwijk, Ton Matena, 40 jaar Peter Michielse (zie foto)
 
In het bestuur zijn ook een aantal wijzigingen. Herkozen, voor een periode van drie jaar zijn: Paul v/d Nieuwenhuizen, Eimerd v.d. Griend, Dick Verschoor, Ton Matena en Theo Wolters. Afgetreden als bestuurslid is Peter Buisman. Het bestuur benoemde twee nieuwe bestuursleden: Mark Kalishoek (technische zaken) en Johan Roomer (beleidszaken). Bram Blom is voorzitter van VV Papendrecht.

Lees meer over:

leden vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!