maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe Opel Astra ST in showroom Opel Centrale

10 december 2010

PAPENDRECHT -Donderdag 9 december introduceerde de Opel Centrale Papendrecht de nieuwe Opel Astra ST in haar showroom. Onder het genot van een hapje en een drankje konden bezoekers kennis maken met deze grotere uitvoering van de al bestaande Astra coupé. In de showroom waren verschillende uitvoeringen van de nieuwe ST versie aanwezig zodat het publiek kennis kon maken met het complete assortiment.

"We zijn zeer blij met de ST uitvoering van de Astra want dit model is zowel bij zakelijke rijders als particulieren een zeer geliefde auto", aldus Gert Jan ter Borg.

De heer ter Borg onthulde tevens dat ook de nieuwe website van de Opel – Centrale  online staat. Er is gekozen voor een website met een hele frisse uitstraling waarop alle informatie over de Opel modellen is te vinden. Daarnaast staat ook het volledige G2 occasionaanbod van de drie Opel Centrale vestigingen op de website en kunnen mensen online een proefrit aanvragen of een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt.

Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

showroom Opel Centrale
Deel dit bericht met je vrienden!