Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Park Oostpolder officieel heropend na groot onderhoud

11 december 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De wethouders Scheurwater en Koppenol openden het grondig opgeknapte park Oostpolder. Onder de belangstellende blikken van betrokken inwoners en bezoekers trokken de wethouders Wilco Scheurwater (wijkgericht werken) en Kees Koppenol (groot onderhoud) vrijdag 10 december een sprintje. Precies tegelijk liepen zij door het finishlint, waarmee het grondig opgeknapte Park Oostpolder officieel geopend was.

Het gezelschap maakt vervolgens een wandeling door het park, waarbij enkele vernieuwingen direct in het oog sprongen, zoals de paden en bruggen, vissteigers en picknickbanken, een tribune, een fitnessveld en het hardloopparcours. Wie goed oplette, zag dat ook aandacht is besteed aan de toegankelijkheid van het park, aan inrichting van de oevers, aan waterverbindingen, uitrenweiden voor honden en aan overzichtelijkheid van en veiligheid binnen het park.

Het vernieuwde park biedt veel groen, bijzondere plant- en diersoorten, licht en lucht. Daarnaast zullen sporters, vissers, hondenuitlaters, picknickliefhebbers, jongeren, natuurliefhebbers, wandelaars ruimschoots aan hun trekken komen.

Lees meer over:

park Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!