zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Kerststukjes voor zorgcentrum De Waalburcht

24 december 2010 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op donderdag 16 december hadden de kleuters van De Viermaster een gezellige kerstochtend op school. Er werden koekjes gebakken, menu kaartjes voor het diner gemaakt, een leuke kerstvideo bekeken en last but not least, schitterende kerstbakjes gemaakt.

Dankzij de sponsoring van Tuincentrum De Staartploeg hadden ze genoeg spulletjes om hele mooie stukjes te maken. Die kerststukjes zijn maandagmiddag met alle kleuters bij de Waalburcht gebracht. De bewoners en verzorgers waren heel blij met de stukjes en zij beloofden dat ze een mooi plekje zouden krijgen in het zorgcentrum en bij de bewoners op de kamers.

Als dank kregen alle kleuters nog een glaasje drinken met  cake en na het zingen van nog enkele kerstliedjes gingen ze allemaal moe,  maar voldaan weer naar school. Zeker een heel mooie kerstgedachte om toch even aan je medemens te denken in deze donkere dagen voor kerst.

Lees meer over:

Kerst verpleeghuis De Waalburcht
Deel dit bericht met je vrienden!