maandag 2 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Oliebollen voor Ghana

27 december 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De jongeren van Gate 3:16 (een samenwerking van de organisaties Alpha, Jeugdkerk The Maxx en Upstairs) gaan weer oliebollen bakken voor het goede doel op 30 en 31 december bij de Elimkerk. Dit jaar zal het overgrote deel van de opbrengst van deze actie bestemd zijn voor ‘Home of Hope’ in Ghana.

Ghana is een land aan de westkust van Zuid-Afrika waarin meer dan een kwart van de inwoners onder de nationale armoedegrens leeft. Goede scholing van jongeren is van groot belang voor de ontwikkeling van Ghana. Helaas is dit voor de jongeren op het platteland niet mogelijk. Voor onderwijs zijn zij afhankelijk van grote steden zoals Tamale, maar vaak bevinden deze steden zich niet op dagelijkse reisafstand. Het project Home of Hope van Stichting Verrekijker biedt uitkomst door het voorzien in een verblijfplaats voor jongeren die een opleiding volgen. Het project is opgezet met als doel dat het tehuis uiteindelijk zelfvoorzienend kan blijven opereren door middel van boerderijwerkzaamheden.

In de zomer van 2011 zal er een groep jongeren uit Papendrecht en omgeving naar het Home of Hope project gaan om zowel letterlijk als figuurlijk een steentje bij te dragen. Zij zullen daar helpen met onder andere het afbouwen van het tehuis en het werk op de boerderij. Wij hopen dat u dit initiatief wilt steunen door bij ons uw oliebollen en appelbeignets te bestellen.

De prijzen van de oliebollen en appelbeignets zijn als volgt:

Oliebollen met krenten        € 0,65 per stuk
Oliebollen zonder krenten   € 0,65 per stuk
Appelbeignets                       € 1,25 per stuk

10 oliebollen voor € 6,-

U kunt uw oliebollen en appelbeignets bestellen via www.oliebollenpapendrecht.nl of de Oliebollentelefoon op 06 53 88 75 02.

Lees meer over:

oliebollen gate 3:16
Deel dit bericht met je vrienden!