donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Aangepaste afvalinzameling bij gladheid en sneeuw

27 december 2010 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Door weersomstandigheden, met name de gladheid, wordt het ophalen van afval in sommige wijken of straten in Papendrecht onmogelijk of te risicovol. Om die reden is besloten in moeilijk begaanbare straten of op woonerven geen huisvuil op te halen zolang de huidige weersomstandigheden en gladheid aanhouden. Zodra wegen weer begaanbaar zijn, wordt extra personeel en materieel ingezet om het afval alsnog te kunnen inzamelen.

Voor minicontainers geldt dat bewoners deze kunnen aanbieden aan de dichtstbijzijnde doorgaande weg. Op deze manier kan Netwerk de containers toch legen. Containers die binnen de wijk zijn aangeboden en niet geleegd zijn, kunnen de volgende werkdag alsnog aan de doorgaande weg worden aangeboden voor lediging.

Lees meer over:

afval sneeuw
Deel dit bericht met je vrienden!