zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Jaarwisseling 2010 - 2011

1 januari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In de politieregio Zuid-Holland Zuid waren er afgelopen nacht geen extreme incidenten. Wel zijn gisterenmiddag in Papendrecht en Hendrik-Ido Ambacht elf minderjarigen opgepakt omdat ze een bushokje en een brievenbus hebben gesloopt. In de regio Zuid-Holland Zuid zijn uiteindelijk 48 mensen aangehouden. Hiermee komt het totaal aantal aanhoudingen in onze regio op 151. Dat is iets minder dan vorig jaar, toen dat aantal op 157 uitkwam.

De brandweer en de ambulancediensten in de omgeving van Rotterdam spreken van een relatief rustige jaarwisseling. Tussen acht uur gisteravond en vanmorgen is de brandweer 1500 keer uitgerukt. In het overgrote deel van de gevallen ging het om een container- of een buitenbrand, veroorzaakt door vuurwerk.

Foto Hendrik Breitnerstraat - Anton Mauvestraat genomen vanaf de Pelsertflat.

Lees meer over:

politie jaarwisseling
Deel dit bericht met je vrienden!