maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Man voor mishandeling en vernieling aangehouden

1 januari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Een 18-jarige man uit Papendrecht is op 1 januari in zijn woonplaats aangehouden. Hij was op de Jacob Catslaan een 21-jarige Dordtenaar tegengekomen met wie hij kennelijk al jaren ruzie heeft.

De verdachte sloeg het slachtoffer hard tegen zijn lichaam, waarop deze een woning binnenvluchtte. De verdachte vernielde vervolgens nog een voordeurruit, maar werd vervolgens door familieleden in bedwang gehouden. Voordat de zaak verder uit de hand kon lopen, was de politie er al. Agenten konden de man met moeite meenemen, want hij was lastig. Dat hij - naar eigen zeggen -  een krat bier, een paar glazen whisky en champagne op had, zal daar ongetwijfeld aan bijgedragen hebben. Na zijn verhoor is de man heengezonden.

Lees meer over:

mishandeling jacob catslaan
Deel dit bericht met je vrienden!