vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden om busjes traangas en verlopen rijbewijs

10 januari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op de rijksweg A15 heeft de politie twee mannen aangehouden vanwege een ongeldig rijbewijs en het bezit van een busje traangas.

Agenten zagen de twee van 28 en 29 jaar uit Oss vanuit Rotterdam in de tunnel rijden en controleerden het kenteken. Bij de persoonscontrole bleek dat de 28-jarige bestuurder een verlopen rijbewijs bij zich droeg.
Beide verdachten bleken in hun kleding een busje traangas te hebben. Dit werd in beslaggenomen waarna de twee werden aangehouden. De 28-jarige man is na verhoor heengezonden, de 29-jarige verdachte zit nog vast omdat hij veelpleger is.

Lees meer over:

A15 ongeldig rijbewijs
Deel dit bericht met je vrienden!