zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Groot onderhoud Noordkil, Matenasche Scheidkade en Land van Matena

14 januari 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Maandag 17 januari starten in opdracht van de gemeente werkzaamheden aan de Noordkil, Matenasche Scheidkade en Land van Matena. Het Papendrechtse deel van de geplande doorgaande weg naar Sliedrecht wordt aangelegd, singels worden gedempt en gegraven, duikers aangebracht en openbare verlichting wordt waar nodig aangelegd.

Het werk wordt uitgevoerd door de firma J. Heijmans uit Barendrecht en duurt naar verwachting tot eind juni 2011. Enige overlast is helaas niet te vermijden. Direct omwonenden zijn per brief geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 14078 en vragen naar de heer Arican.

Deel dit bericht met je vrienden!