maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Instappers Olympia winnen twee keer achter elkaar

31 januari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Het instapteam van Olympia Papendrecht heeft nu twee wedstrijden achter de rug in het Rayon Turn Toernooi en beide wedstrijden werden met winst afgesloten. Afgelopen zaterdag kwamen de jongste wedstrijdturnsters in actie tegen OKK Gorinchem. Tot het laatste toestel was onduidelijk welk team er zou gaan winnen, maar de turnsters van Olympia waren uiteindelijk de beste. Vooral op balk en lange mat lieten de meiden goede oefeningen zien. Het team bestaat uit Anna, Lindsey, Lois, Anna, Naomi, Vera, Kayla en Helene.

Op de foto van links naar rechts:
Achterste rij: Anna, Kayla, Helene, Lois,
Voorste rij: Vera, Naomi, Anna

Lees meer over:

turnen olympia
Deel dit bericht met je vrienden!