Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Verwarde man overgiet 10 auto's

3 februari 2011 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - Een man heeft woensdagavond tien auto’s in brand proberen te steken aan de Staringlaan in Papendrecht. De verwarde man woont zelf in die straat. Volgens de politie overgoot hij de auto’s rond half negen ’s avonds met benzine en dreigde hij daar de vlam in te zetten. Verschillende omwonenden belden daarop de hulpdiensten. Naast en op sommige auto’s waren ook afvalzakken met plastic gedeponeerd.

De brandweer hoefde uiteindelijk niet in te grijpen. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen voor verhoor. Waarom de man de auto’s in brand wilde steken is niet bekend. Wel is bekend dat er al langere tijd problemen zijn, er zijn banden lek gestoken en één auto is zwaar beschadigd doordat er over het dak is gelopen,of deze zaken verband met elkaar houden is niet bekend maar volgens bewoners is dit niet uit te sluiten.

Lees meer over:

autobrand Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!