Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Fietsoversteek Burgemeester Keijzerweg/Molenlaan afgesloten

4 februari 2011

PAPENDRECHT -Sinds begin februari 2010 is de zuidelijke fietsoversteek op de Burgemeester Keijzerweg, ter hoogte van het busstation bij de Molenlaan, voor langere tijd afgesloten met rood-witte hekjes.

De gemeente heeft diverse meldingen ontvangen over deze oversteek: fietsers die de Burgemeester Keijzerweg willen oversteken richting het busstation / Molenlaan krijgen tegelijk groen licht met bussen (komende vanuit de richting Alblasserdam) die naar het busstation rijden. Een dergelijke situatie mag niet voorkomen en daarom is deze oversteek nu helemaal afgesloten.
 
De gemeente zal dit probleem oplossen bij de reconstructie, die naar verwachting ergens in 2012 plaatsvindt.
Fietsers dienen om te rijden en kunnen via de oversteek Jan Steenlaan en oversteek Burgemeester Keijzerweg hun weg naar de Molenlaan vervolgen.

Deel dit bericht met je vrienden!