maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Zilver voor Taekwondoka Iwan Rikken

7 februari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Zaterdag 5 februari 2011 heeft Taekwondoka Iwan Rikken (van Taekwondo Vereniging Papendrecht) deelgenomen aan het ‘Open van der Poel Jeugdtoernooi’  in Roelofarendsveen. Er kwamen ruim 350 deelnemers op af uit alle uithoeken van Nederland. Voor Iwan was dit een bijzonder toernooi , aangezien het zijn laatste wedstrijd was bij de junioren tot 17 jaar.
Iwan vocht in de mannencategorie Junioren A tot 68 kg, alwaar hij 7 tegenstanders trof. De eerste wedstrijd vocht Iwan erg sterk. Hij maakte mooie voltreffers op het hoofd en won deze partij dan ook glansrijk met 12 punten verschil. In de halve finale wist Iwan het tot de laatste seconde spannend te houden. Zijn tegenstander en hij waren erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Iwan deze partij met één punt verschil te winnen. Tot slot vocht Iwan de finale. Ook deze partij ging gelijk op tot Iwan zich gewonnen moest geven en in zijn derde wedstrijd van deze dag verloor met 3 punten verschil. Iwan ging met opgeheven hoofd naar huis met een welverdiende 2e plaats.

Lees meer over:

Taekwondo iwan rikken
Deel dit bericht met je vrienden!