zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte aangehouden in onderzoek naar zakkenrollerij

8 februari 2011

PAPENDRECHT -en 28-jarige man uit Papendrecht is op maandagmorgen 7 februari aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. Omstreeks 09.00 uur belde een getuige dat er al geruime tijd een buitenlands voertuig met draaiende motor op de Lijsterstraat stond. Agenten troffen de auto zonder draaiende motor aan met daarin een slapende man. De verdachten herkenden de man aan de hand van zijn kleding vanuit een onderzoek naar zakkenrollerij. Hij werd direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man is al eerder in aanraking geweest met justitie voor diefstal en zakkenrollerij. De politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

politie zakkenroller
Deel dit bericht met je vrienden!