zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Twee aanhoudingen voor diefstal brandstof

12 februari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Voor de diefstal van brandstof hebben agenten twee aanhoudingen verricht. Een beveiliger zag op zaterdag 12 februari 2011 rond 03.00 uur de twee staan in de buurt van geparkeerde vrachtwagens bij een industrieterrein aan de Loswal in Papendrecht. De beveiliger volgde de auto met de verdachten en waarschuwde de politie. Deze zette de auto aan de kant bij de afrit Hardinxveld-Giessendam van de rijksweg A15. Achterin het voertuig stonden verschillende jerrycans met daarin brandstof. Deze jerrycans en een slang waren nog nat. Hierop hielden de agenten de twee inzittenden, mannen van 32 en 36 jaar aan.

Lees meer over:

diefstal politie brandstof
Deel dit bericht met je vrienden!