donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Drenkeling bij Papendrechtse Brug

14 februari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 12 februari 2011 om 23.05 uur werd de bemanning van 'KNRM reddingstation Dordrecht' gealarmeerd voor een drenkeling bij de Papendrechtse brug. De reddingboot 'DRB 49' was snel ter plaatse.

Op verzoek van de 'Officier van Dienst' van de Brandweer heeft de 'DRB 49' van de KNRM samen met Rijkswaterstaat zoekslagen op de rivier gemaakt en de peilers van de brug afgezocht. Politie en Brandweer zochten vanaf de wal en vanaf de brug mee, maar er werd niets waargenomen. Omdat er geen exacte locatie bekend was, waar het slachtoffer te water zou zijn geraakt, kon niet effectief worden gedoken door het duikteams van de Brandweer.

Na meer dan een uur met man en macht gezocht te hebben is de actie afgeblazen, rond 00.30 uur was de DRB 49 terug op station.

Foto's: Rob vd Woude

 

Lees meer over:

drenkeling papendrechtse brug
Deel dit bericht met je vrienden!