Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Jongeren maken kennis met Papendrechtse sportverenigingen

14 februari 2011 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - Onder het motto “Durf jij dit aan” vond er vrijdagavond 11 februari een groot sportevenement plaats in sporthal De Donck in Papendrecht. De sportavond was speciaal voor jongeren van 15 tot 20 jaar.
Er was een heel gevarieerd aanbod van grote en kleinere sporten: basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis, tafelvoetbal, minipool, darten, sjoelen en diverse megaspellen.

Om de boel nog meer op te vrolijken draaide een DJ lekkere muziek in de ruimte van Horeca Sterk. Volleybalvereniging Flits, handbalvereniging DES’72 en tafeltennisvereniging ‘Papendrecht’ organiseerden dit evenement in samenwerking met de gemeente Papendrecht.

Foto: Pieter van den Berg
 

Deel dit bericht met je vrienden!