woensdag 12 mei 2021

Alles over Papendrecht

Op de stoel van de rechter op De Lage Waard

24 februari 2011

PAPENDRECHT - Op woensdag 23 februari 2011 kwamen 's middags om 15.00 uur een rechter, een advocaat en een officier van justitie naar de Havo/VWO-vestiging van CSG De Lage Waard aan de Vijzellaan.

De leerlingen uit de examenklassen van de Havo en VWO konden zich opgeven voor deze interactieve bijeenkomst. De rechter droeg een aantal zaken voor en de advocaat en de officier van justitie reageerden erop. Als de zaak besproken was, moesten de leerlingen met elkaar tot een straf komen. Uiteindelijk vertelde de rechter wat zijn vonnis is geweest. Er werden verschillende zaken behandeld, waaronder een zaak over 'Kemphanen'.

Lees meer over:

De Lage Waard vijzellaan
Deel dit bericht met je vrienden!