Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding

26 februari 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 25 februari vond op de A15 een aanrijding plaats waarbij een personenauto achterop de auto voor zich reed. De bestuurster van de voorste auto, een 37-jarige vrouw uit Tholen, had nekklachten en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht.

De vier kinderen die bij haar in de auto zaten, waren ongedeerd. De andere bestuurder, een 34-jarige man uit Sliedrecht weigerde in eerste instantie mee te werken aan een blaastest. Daarop werd hij meegenomen naar het bureau waar alsnog een blaastest werd gedaan. De man blies 890 UG/L, waarop zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op. 

Lees meer over:

A15 aanrijding
Deel dit bericht met je vrienden!