dinsdag 24 november 2020

Alles over Papendrecht

H-Breitnerstraat deelt mee in vrijwilligersprijs

2 maart 2011 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - Op woensdag 2 maart heeft Pieter van den Berg van Buurtvereniging Westpolder de vrijwilligersprijs die hij recent uit handen van wethouder Herman Nieuwstraten heeft ontvangen gedeeld met Sjaak Troost en Chantal de Koning van de werkgroep Hendrik Breitnerstraat.

De drie buurtbewoners werken het hele jaar door samen om verschillende activiteiten in de wijk Westpolder te ontplooien. Sjaak en Chantal doen dat bijvoorbeeld door het organiseren van de inmiddels zeer bekende kinderstraatspeeldag, en dit jaar ook met een grote rommelmarkt op 16 April waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van de kinderstraatspeeldag 2011.

De drie organisatoren weten zich gesteund door een grote groep vrijwilligers die altijd meewerken aan de uitvoering van de activiteiten. Zonder deze “harde kern ” van vrijwiligers zou dit onmogelijk zijn. Daarom was het delen van de prijs een logische keuze van Pieter.

Sjaak en Chantal waren blij verrast en kunnen het geld heel goed gebruiken. Zeker nu het door allerlei economische problemen heel moeilijk is om sponsoren te vinden voor wijkactiviteiten.

 

 

Foto: Izaak van den Berg

 

De heer Troost merkt op dat mensen contact met hem kunnen opnemen indien ze klein materiaal voor de rommelmarkt hebben. Als ze mij bellen of mailen dan haal ik het materiaal graag bij ze op. De heer Troost is bereikbaar op 06- 24433594 of c.troost3@chello.nl

Zie ook:

Lees meer over:

vrijwiligersprijs
Deel dit bericht met je vrienden!