zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Nieuwbouwmarkt Papendrecht

3 maart 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Bent u ook zo nieuwsgierig naar wat er allemaal gebouwd wordt aan nieuwbouwwoningen in Papendrecht?

Na de succesvolle nieuwbouwmarkt in november vorig jaar zal er binnenkort wederom een inloopavond georganiseerd worden over diverse nieuwbouwprojecten in Papendrecht. Kom op vrijdag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur naar de “nieuwbouwmarkt Papendrecht” in de hal van het gemeentehuis aan de Markt 22. U vindt hier alle informatie over de diverse nieuwbouwwoningen in de gemeente Papendrecht.

In het centrum heeft het appartementengebouw de Marktmeester onlangs het hoogste punt bereikt en startte op de locatie achter het gemeentehuis de bouw van de woningen in de Lagedijcke. Ook aan het Sportcluster wordt hard gewerkt. Tevens is onlangs de verkoop van alweer de zevende fase van het project Merwehoofd gestart en is de verwachting dat in het voorjaar gestart kan worden met de bouw. Op de nieuwbouwmarkt laten wij u graag een kijkje nemen in deze nieuwbouwplannen. Woningzoekenden kunnen zich uitgebreid laten informeren over de verschillende nieuwbouwwoningen in de diverse nieuwbouwprojecten.


Het nieuwbouwproject De Marktmeester in het centrum

Niet direct op zoek naar een woning, maar toch benieuwd wat er gebouwd wordt? Ook omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben zijn van harte welkom op deze informatieavond. Kom daarom gerust even binnenlopen!

De nieuwbouwmarkt Papendrecht is een gezamenlijk initiatief van BM Projectontwikkeling, VORM Ontwikkeling, Bouwfonds Ontwikkeling en Woonkracht10. Op de nieuwbouwmarkt presenteren zij alle nieuwbouwprojecten in Papendrecht, zoals de Lagedijcke, De Marktmeester, Merwehoofd (fase 4, 5 en 7) en Sportcluster.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!