woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt ten bate van kinderstraatspeeldag 2011

4 maart 2011 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - Rommelmarkt spullen gezocht voor kinderstraatspeeldag.

De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseert op zaterdag 16 april een grote rommelmarkt en is hiervoor op zoek naar klein materiaal. Door de economische omstandigheden is het dit jaar erg moeilijk om voldoende sponsors te vinden die deze “mini kermis” voor kinderen willen ondersteunen.

Daarom organiseert de werkgroep een rommelmarkt waarvan de opbrengt geheel ten bate komt van de nationale kinderstraatspeeldag die dit jaar op woensdag 1 juni zal plaatsvinden. De kinderstraatspeeldag wordt jaarlijks door ruim 800 kinderen bezocht en mag niet verloren gaan.

Heeft u materiaal wat u beschikbaar wilt stellen dan kunt u contact opnemen met de heer C.J. Troost bereikbaar op 06- 24433594 of c.troost3@chello.nl

Deel dit bericht met je vrienden!