dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Asfaltonderzoek

10 maart 2011

PAPENDRECHT - Tussen nu en 25 maart wordt in Papendrecht een asfaltonderzoek uitgevoerd op 21 asfaltwegen om de conditie van het asfalt te bepalen. Het onderzoek is gestart met verkeerstellingen. Op 14 locaties liggen tellussen (de bekende zwarte kabels) over de weg die elektronische gegevens verzamelen. Na afloop van de verkeerstellingworden deze verkeerslussen verwijderd. Op de asfaltwegen zullen metingen plaatsvinden.

Daarnaast zullen een aantal constructieboringen worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 09.00 en 15.00 uur; op de Burgemeester Keijzerweg tussen 18.00 en 07.00 uur. Met behulp van de gegevens uit het onderzoek wordt de conditie van het asfalt en de resterende levensduur bepaald.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Papendrecht (t. 14 078) en vragen naar de heer M. den Boer.

Lees meer over:

asfaltonderzoek
Deel dit bericht met je vrienden!