donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Twee ereleden bij Vogelwacht Alblasserwaard

14 maart 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard is 2 nieuwe ereleden rijker. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 10 maart hebben  bestuurslid Leen den Ouden en coordinator Bram van Vliet van de Plantenwerkgroep de eervolle oorkonde ontvangen uit handen van voorzitter Bas de Lange.

Leen den Ouden kreeg de titel omdat hij tientallen jaren zich heeft ingezet voor de NVWA op het gebied van natuureducatie, planologie en tal van andere zaken rond het Streeknatuurcentrum. In 2010 kreeg hij al een Koninklijke onderscheiding voor zijn werk. Het was tevens het laatste optreden voor Leen als bestuurslid. Zijn werk op het gebied van de Planologie wordt overgenomen door Jacques Verhagen, het nieuwe bestuurslid.

Bram van Vliet heeft ook zijn sporen verdiend in het natuuronderwijs en is het gezicht van de Plantenwerkgroep. Naast excursies, rondleidingen leverde hij ook een bijdrage voor de kinderbijlages in het contactorgaan Onze Waard. Ook maakte hij zich verdienstelijk in het inventarisatiewerk in en rond de heemtuin.

Foto: Voorzitter Bas de Lange en Bram van Vliet

Deel dit bericht met je vrienden!