woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Drie keer goud voor Taekwondo Vereniging Papendrecht

14 maart 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 11 maart 2011 hebben verschillende jeugdleden van Taekwondo Vereniging Papendecht deelgenomen aan de 11e editie van de Open Windmills in Dordrecht. Dit toernooi, georganiseerd door Rakesh Gajadhar en zijn Papendrechtse vrijwilligersteam, trok weer 365 jeugdige deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

De 18 taekwondoka’s die uitkwamen voor Papendrecht waren Kimberley Stolk (Aspirant meisjes -40kg), Talytha Ziel (Kinderen meisjes -24 kg), Savannah Katgerman (Kinderen meisjes -24 kg), Zafira Grotenboer (Kinderen meisjes -34 kg), Kevin Peeters (Kinderen jongens -21 kg), Donna Van Gaal (Pupillen meisjes -27 kg), Sandhya Kasi (Pupillen meisjes -30 kg), Alesshya Curallambra (Pupillen meisjes -34 kg), Lizzy Gaal (Pupillen meisjes -44 kg), Melissa Griekspoor (Pupillen meisjes -30 kg), Rewien Kasi (Pupillen meisjes -39 kg), Rowdy Peeters (Pupillen jongens -24 kg), Yassine Oulad Moussa (Pupillen jongens -34 kg), Ruben Griekspoor (Pupillen jongens -34 kg) Boris Rikken (Aspiranten jongens -32 kg), Bryan Peeters (Aspiranten jongens -32 kg), Nour-eddime Oulad Moussa (Aspiranten jongens -36 kg) en Jordy De Jong (Aspiranten jongens -45 kg).

Na een dag vol fanatieke en sportieve gevechten is Taekwondo Vereniging Papendrecht trots naar huis gegaan met een eerste plaats voor Zafira, Talytha en Savannah. Jordy, Lizzy en Kimberly behaalden een tweede plaats. En de derde plaats was er voor Sandhya, Melissa, Bryan en Boris.

Lees meer over:

taekwondo vereniging
Deel dit bericht met je vrienden!