dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek wint thuis wedstrijd tegen SVW

20 maart 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Drechtstreek won de thuiswedstrijd tegen SVW met 4-0 dankzij een zuivere hattrick van Wesley Kiel en een doelpunt van John den Dunnen. Alle doelpunten vielen in de tweede helft van de wedstrijd na een eerste helft waarin het spel van beide ploegen wat onverzorgd oogde. Met uitzondering van een bal van SVW op de lat van Drechtstreek en een afgekeurd doelpunt van Drechtstreek waren er weinig opvallende punten te melden.
Coach Jan Kroos zal zijn mannen tijdens de rust waarschijnlijk stevig hebben toegesproken want aan het begin van de tweede helft zette Drechtstreek opvallend veel druk op zijn tegenstander. Het dwong SVW behoorlijk terug op eigen helft. Opgemerkt moet wel worden dat SVW door een flink aantal schorsingen en twee blessures niet op volle sterkte naar Papendrecht was gekomen. Al na twee minuten kopte Erwin van der Heiden de bal net over. Kort daarna werd Wesley Kiel gevloerd in het strafschopgebied en legde de goed leidende scheidsrechter De Witte uit Ermelo de bal op stip. Kiel benutte de strafschop zelf en leidde hiermee een periode in waarin SVW volledig werd terug gedrongen. In de 64ste minuut volgde het tweede doelpunt van Wesley Kiel en drie minuten later tikte hij na een solo zijn derde van de middag achter doelman Geoffrey van der Boor: 3-0. Dankzij goed keeperswerk van Drechtstreek doelman Laurens Rotman werden enkele counters van SVW onschadelijk gemaakt. Het was John den Dunnnen die de slagroom op de taart plaatste door het vierde doelpunt van de middag in te schieten. Een voorzet van Ricardo Heerebrand werd terug gelegd door Arian Nieuwkoop die hiermee Den Dunnen in staat stelde de 4-0 aan te tekenen.
Doordat zowel de nummers 2 en 3, Altena en Sliedrecht,  verloren neemt Drechtstreek nu de tweede positie in op de ranglijst. Komende week speelt Drechtstreek in Wijk en Aalburg aan tegen NOAD’32.

Lees meer over:

Drechtstreek doelpunt
Deel dit bericht met je vrienden!