dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Danielle uit x-factor tijdens de Riverside Jazz middag

21 maart 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Op zondag 20 maart heeft Danielle uit x-factor haar debuut maken in Grand Café Willaerts tijdens de Riverside Jazz middag. Onder begeleiding van de entertainer Stevie J. en saxofonist Bep van Noord heeft Danielle de bezoeker doen verrassen met een heerlijk jazz optreden.

Op de jazz middagen, treden elke maand verschillende artiesten op. De bezoekers kunnen genieten van een diversiteit aan Jazz stijlen onder het genot van een kop koffie of een mooi glas wijn.

Danielle heeft zichzelf in x-factor bewezen als fantastisch zangeres, maar haalde net de grote finale niet. Ze heeft de ambitie een bekende zangeres te worden en wil nu graag een echte zangopleiding volgen om haar stem te verbeteren en haar droom te realiseren.

Stevie J. heeft al vele nationale en internationale optredens op zijn naam staan. Als zanger en pianist staat hij reeds bekend als ware entertainer. Van volle zalen tot knusse optredens, Stevie J. is van alle markten thuis. Met zijn saxofoon weet Bep van Noord elk gezelschap te ontroeren. Vaak samen met andere artiesten weet hij op de juiste momenten met zijn saxofoon een fantastische sfeer neer te zetten.

Foto: Ron Tiben

Lees meer over:

jazz riversidejazz x-factor
Deel dit bericht met je vrienden!