dinsdag 24 november 2020

Alles over Papendrecht

NLDoet 2011 groot succes

21 maart 2011

PAPENDRECHT - Zaterdag 19 maart hebben meer dan 650 vrijwilligers hebben zich ingezet voor hun medemens, dier en natuur met ‘NL Doet’. Papendrecht deed dit jaar voor de zesde keer mee met de landelijke vrijwilligersdag.

Op de Markt stond een grote tent waar diverse optredens te zien waren van o.a. De Smarties, het Hofpleintheater met Pinokkio, Maurice Schaap en Bounce. Naast de grote tent op de Markt stond een springkussen en konden kinderen zich gratis laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Ook was er een ballonnenclown en liep een ganzenhoeder in het centrum.

Vrijwilligers zetten zich in voor o.a. scootmobielers, bewoners van verzorgingshuis De Markt, de Gerbrandyresidence, De Waalburcht en De Wieken, Vluchtelingenwerk aan de Stellingmolen en het park Noordhoekse Wiel. Hondenvereniging Papendrecht organiseerde een hondenshow in het Vondelpark. Gemeente Papendrecht bedankt alle vrijwilligers van NL Doet voor hun bijdrage aan deze mooie en geslaagde dag!

Alle foto's van NLdoet zijn te bekijken op www.luxfoto.nl
 

Lees meer over:

nldoet vrijwilliger
Deel dit bericht met je vrienden!