zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

19 geslaagden voor EHBO diploma

21 maart 2011 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op de Augustinusschool werd op vrijdag 18 maart het jeugd EHV A (eerste hulpverlener) examen afgenomen door het Rode Kruis van de afdeling Papendrecht. De kinderen uit groep 8 hebben een aantal vrijdagen EHBO les gehad van twee vrijwilligers van het Rode Kruis. Vrijdag moesten de kinderen na het behalen van hun theorie examen ook de praktijk laten zien aan vier andere vrijwilligers van het Rode Kruis.

Alle 19 kinderen zijn geslaagd voor het examen en gingen vervolgens met een diploma naar huis. Na de herfstvakantie bestaat de mogelijkheid om verder te gaan met de jeugd EHV B opleiding bij het Rode Kruis. Deze begin datum zal op de website van het Rode Kruis te vinden zijn. Kinderen zonder jeugd EHV A diploma kunnen vanaf hun twaalfde jaar ook deelnemen aan de jeugd EHV B opleiding.

Foto: Laurens van Uden

Lees meer over:

ehbo augustinusschool
Deel dit bericht met je vrienden!