dinsdag 24 november 2020

Alles over Papendrecht

Hardlooptraining direct na werktijd

28 maart 2011 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Bij Sportvereniging Passaat (Atletiek) worden vanaf 5 april iedere dinsdag en donderdag hardlooptrainingen gegeven die aansluiten op de kantoor- en werktijden van bedrijven. Om half zes start de training op de atletiekbaan aan de Andoornlaan in Papendrecht.

Op dinsdag 5 april a.s. wordt gestart met een nieuw trainingsaanbod van de trainingen voor lopers van 18+ & recreanten. Voortaan bestaat de mogelijkheid om aan het einde van de middag op dinsdag en donderdag om half zes uur deel te nemen aan de looptraining zoals die al jaren op doordeweekse avonden wordt gegeven. De trainingen staan onder leiding van door de Atletiekunie gediplomeerde trainers.

Bij Passaat wordt al jaren hardlooptraining voor recreanten gegeven in de avonduren. Daardoor is de sporter twee keer per week een hele avond van huis. Het aansluitend aan werktijd trainen heeft als voordeel dat men na thuiskomst niet meer verplicht de gang naar het sportterrein moet maken. Bovendien vinden veel lopers het vervelend om met een volle maag aan een training te moeten beginnen. Dat probleem is nu opgelost.

Voor deelname aan deze trainingen is vooraf aanmelden niet nodig. Surf naar www.avpassaat.nl voor meer informatie.

Lees meer over:

avpassaat
Deel dit bericht met je vrienden!