zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Juffrouw Myrna van De Viermaster getrouwd

4 april 2011

PAPENDRECHT - Op 1 april is juffrouw Myrna van OBS De Viermaster getrouwd met Rakesh. Hij is vooral bekend als het boegbeeld van de Taekwondosport in Nederland en omstreken. En wat is het een geweldig feest geworden!. De leerlingen van groep 8 (de vorige groep van Myrna) en haar huidige groep 7 mochten de plechtigheid in het gemeentehuis bijwonen. Tot grote verrassing van het paar had groep 7 een optreden ingestudeerd. Maar daar bleef het niet bij: Als verrassing stonden alle leerlingen van De Viermaster buiten op het plein van het gemeentehuis met rode en witte ballonnen.

Het jonge paar werd luid toegezongen. Veel groepen hadden boekjes met tekeningen en bloemen bij zich. In een ‘Michael Jackson’ limousine vertrokken Myrna en Rakesh naar Leerdam. Daar werd het feest tot diep in de nacht voortgezet. Daar heeft het team ook nog opgetreden, maar daarvan zijn gelukkig voor de juffen en meesters alle foto's en films en geluidsopnames van die avond mislukt...
 

Lees meer over:

viermaster myrna
Deel dit bericht met je vrienden!