Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Groep 8 van de oranje nassauschool doet jeugd EHV examen.

15 april 2011

PAPENDRECHT - Op de Oranje Nassauschool werd afgelopen vrijdag het jeugd EHV A (eerste hulpverlener) examen afgenomen door vier vrijwilligers van het Rode Kruis afdeling Papendrecht. De 17 kinderen uit groep 8 hebben een aantal vrijdagen EHBO les gehad van twee vrijwilligers van de afdeling. Vrijdag moesten de kinderen na het behalen van hun theorie examen ook de praktijk laten zien aan vier andere vrijwilligers van het Rode Kruis. Alle 17 kinderen zijn geslaagd voor het examen en gingen vervolgens met een diploma naar huis. Na de herfstvakantie bestaat de mogelijkheid om verder te gaan met de jeugd EHV B opleiding bij het Rode Kruis.

Foto: Laurens van Uden

Deel dit bericht met je vrienden!