Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Verlies Drechtstreek tegen Hardinxveld

17 april 2011 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De uitwedstrijd tegen Hardinxveld is er voor Drechtstreek één om maar gauw te vergeten. In een gelegenheidsopstelling trad het elftal aan tegen een fel Hardinxveld dat de laatste weken steeds betere resultaten weet neer te zetten. Aan Drechtstreek hadden ze zaterdag een makkie. Jan Kroos moest het om verschillende redenen doen zonder een aantal basisspelers en dat gecombineerd met enkele spelers die ver onder hun normale niveau bleven, leverde een 5-1 overwinning voor de Hardinxvelders op. Overigens had het eerste Drechtstreek doelpunt al in de derde minuut kunnen vallen toen Jan Abaisa hard op de paal schoot. Na een kwartier maakte Lars Coerts uit een vrije trap op schitterende wijze 1-0 door zijn schot in de kruising te plaatsen. De zelfde Coerts scoorde een kwartier later ook de 2-0 en kort daarna was het Michel Roza die zijn schot na een misverstand in de Drechtstreek defensie tot zijn verrassing in het doel zag verdwijnen. Toen Thijs van der Voort op slag van rust ook nog zijn eigen keeper passeerde was het bij rust al 4-0.

Na rust probeerde Drechtstreek zich terug te knokken maar het kon toch niet voorkomen dat er na een foutje op de rechterflank opnieuw gescoord werd: 5-0. Opnieuw verdween de bal in het doel via het been van een Drechtstreek speler. Kort daarna slaagde Ricardo Heerebrand er in om koppend het enige tegendoelpunt te scoren en daarna hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht. Hardinxveld deed met de overwinning goede zaken en Drechtstreek zakte twee plaatsen op de ranglijst. Komende zaterdag speelt Drechtstreek thuis tegen Almkerk dat Drechtstreek nu gepasseerd is op de ranglijst.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!