dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt Breitnerstraat levert 1500 euro op

18 april 2011

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 16 april heeft de werkgroep Hendrik Breitnerstraat haar eerste rommelmarkt gehouden. Al heel vroeg wisten vele belangstellenden de weg te vinden naar de Hendrik Breitnerstraat en het publiek genoot op deze zonovergoten dag van o.a. de vele boeken, platen, antiek & curiosa, servies en kleding wat door de vrijwilligers van de werkgroep de afgelopen maanden is ingezameld.

Ook wethouder Herman Nieuwstraten kwam een kijkje nemen en roemde de inzet van de heer Troost en zijn vrijwilligers. Deze geslaagde dag heeft ruim € 1500,- opgebracht en dat bedrag komt geheel ten bate van de Nationale Kinderstraatspeeldag op woensdag 1 juni a.s. Door het wegvallen van subsidie en sponsorgelden was de werkgroep genoodzaakt om creatief aan de slag te gaan om de kinderstraatspeeldag niet verloren te laten gaan. Met deze opbrengst is men er zeker van dat de kinderstraatspeeldag ook dit jaar weer een mini-kermis gaat worden met heel veel attracties!

Deel dit bericht met je vrienden!