Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Almkerk toch te sterk voor Drechtstreek

26 april 2011

PAPENDRECHT - Op een zonovergoten sportpak Oostpolder moest Drechtstreek opnieuw een verlies incasseren. Almkerk, dat ambities koestert om nu eindelijk eens te promoveren naar de 1e klasse, bleek bereid en in staat om meer felheid aan de dag te leggen dan Drechtstreek. De mannen van Jan Kroos waren zeker in de eerste helft niet zwak, maar naarmate de wedstrijd vorderde, verloren ze steeds meer de grip op hun tegenstander. Het ontbrak hen vooral aan slagkracht in de aanval. Er waren wel kansen, maar ze werden niet verzilverd. In de 37ste minuut viel de 0-1 door Mark van Noorloos die bij het uitverdedigen van Hans Keesmaat de bal tegen zijn voet kreeg en via het dak van het doel raak kon schieten. Nog geen minuut later zag Jan Abiasa aan de andere kant zijn harde schot gestopt door Stefan Wildhagen.

In de tweede helft waren er opnieuw kansen over en weer en het was wachten op de gelijkmaker, maar toen was het Machiel Roubos die de bal opnieuw na een rommelige situatie via de paal in schoot: 0-2. Drechtstreek leek zich daarop over te geven aan het sterker geworden Almkerk en kort voor het eind wist Machiel Roubos ook nog de 0-3 in te schieten.De stand op de ranglijst bleef nog onveranderd en Drechtstreek staat nog vierde, maar met nog vier wedstrijden voor de boeg, zal het nog lastig worden die positie te handhaven. Op Paasmaandag speelt Drechtstreek uit tegen Meerkerk en donderdagavond om 19.00 uur komt Good Luck op bezoek.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!